7 dagen per week tussen 9 en 21 uur, dus altijd wel een plekje in de agenda die voor jou goed uitkomt 😉  Contact

Smooth Results - Praktijk voor Sugaring & Cupping massage

Logo smooth results

Sugaring Logo Scandinavian skin candy

Sugaring Ontharen met suikerpasta oftewel Sugaring
Pijnlijk, irritatie? Zeker niet! Scandinavian Skin Candy behandelt je huid met liefde en zorgt voor een heerlijke zachte en zoete huid na Candying!

Scandinavian Skin Candy is een professioneel sugaring merk uit Finland. Al onze gepatenteerde pasta’s bevatten xylitol, een ingrediënt dat de pasta effectiever, hydraterend, hygiënisch en makkelijk hanteerbaar maakt. We noemen het graag Candying.

Volgens een uitgebreid onderzoek heeft xylitol tal van voordelen voor de gezondheid. Xylitol is antibacterieel, antiviraal en schimmelwerend tegen candida, gist en andere schimmelinfecties. Het heeft ook alkaliserende eigenschappen en daarom helpt het bij het handhaven van de pH-waarde van het lichaam. Door het toevoegen van xylitol in alle Scandinavian Skin Candy pasta’s, is de ontharing gemakkelijker dan ooit tevoren, terwijl er minder roodheid of irritatie van de huid ontstaat in vergelijking met de traditionele pasta’s.

“Wax is for Cars, Candy is for Skin”
Met Skin Candy, hoeft u als klant het haar niet langer te laten groeien dan de lengte van 5-7mm in tegenstelling tot hars-technieken Harsproducten kleven ook aan levende huidcellen, waardoor de procedure pijnlijk is en de huid geïrriteerd raakt. Dit gebeurt niet met Skin Candy, omdat de pasta wateroplosbaar is – het glijdt over levende huidcellen, het verwijderd dode cellen van het huidoppervlak en het maakt de huid gemakkelijker te behandelen na de ontharing. De hars producten, gebruikt om benen en volledige lichamen te harsen, zijn gemaakt van op aardolie gebaseerde hars en chemicaliën waardoor ze vatbaar zijn voor besmetting of kruisbesmetting. Scandinavian Skin Candy pasta is puur natuur. Het is zelfs eetbaar en heerlijk. Alle pasta’s zijn 100% veilig en uiterst huidvriendelijk.

Al met al kunnen we je ervan verzekeren, dat als je eenmaal voor Skin Candy kiest er geen weg terug is naar harsen. Dat is hoe uniek de producten zijn. Natuurlijke ingrediënten veroorzaken geen irritatie of allergieën Aangezien de pasta is gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten en geen conserveringsmiddelen of andere toevoegingen bevatten, is het veilig om te gebruiken, zelfs voor klanten met een allergie, droge psoriasis en droge jeukende eczeem.

Onze pasta’s hebben een zeer hoge concentratie van suiker die de groei van bacteriën in de pasta voorkomt. Door toevoeging van xylitol bevat de pasta suikeralcoholen, die de pasta ook hydraterend en antibacterieel maken.

Een comfortabelere behandeltechniek
Met Skin Candy, zullen alle klanten een aangenamere ontharing ervaren: Met onze zoete methode wordt het haar verwijderd in zijn groeirichting, waardoor het haar dieper uit de follikel te verwijderen is. Zo kunnen we voorkomen dat het haar in de follikel breekt en dus kunnen we het aantal ingroeiende haren minimaliseren. Omdat het haar wordt verwijderd in de natuurlijke groeirichting, is de behandeling veel zachter en aangenamer voor je klanten. Effecten op de huid en haargroei Na een aantal behandelingen begint het haarzakje af te breken. Het haar wordt dunner, en na een paar behandelingen zal het regelmatig behandelde gebied blijvende resultaten in de vorm van verminderde haargroei tonen.

Scandinavian-Skin-Candy-Stripe   Scandinavian skin candy   Scandinavian-Skin-Candy-Stripe  

Prijslijst

DamesPrijsHerenPrijs
Onder-,boven- of gehele benen v.a.€ 25,00Rug en/of borst v.a.€ 25,00
Bikini & oksels combi€ 30,00*Buik, schouders, oksels combi€ 55,00*
Oksels, bikini & onderbenen combi€ 55,00*Onder-, boven- of hele benen v.a.€ 30,00*
Brazilian (opvolgbehandeling v.a. € 30,00)€ 40,00Voeten€ 10,00
Oksels, brazilian & onderbenen combi€ 75,00*Boyzilian (opvolgbehandeling v.a. € 35,00)€ 45,00
Billen incl bilnaad€ 20,00Billen incl bilnaad€ 20,00
Armen€ 25,00Neus, oren en wenkbrauwen combi€ 20,00*
Gehele gezicht incl. wenkbrauwen€ 20,00
Bovenlip en/of kin v.a. € 12,50
* deelbehandelingen los verkrijgbaar

Contact

Adres:
Smooth Results
Kastanjelaan 73
2665 GA  Bleiswijk
Telefoon: 06-82889105
E-mail: info@smoothresults.nl
KvK inschrijving: 77555147
bms-belangenverenigingLid van de belangenvereniging voor beroepsbeoefenaars in de massage- en sportverzorgingsbranche bms-belangenvereniging
Facebook Instagram
7 dagen per week tussen 9 en 21 uur, dus altijd wel
een plekje in de agenda die voor jou goed uitkomt 😉
Deze website maakt geen gebruik van cookies